Alava

ALAVA  

We are deeply influenced by Scandinavian and Nordic design and the beauty of its clean lines and minimalistic yet stylish looks, but also by its nature and the very lifestyle and ways of the modern Nordic men and women. These aspects are integrated and shine through in our design and brand. 

The Alava watch is dedicated to those who want to explore life and take what it has to offer. Do your thing, and be who you are.  

Rema 1000

rema1000 logo  

We will win and we will be best for what we do. Our company must be influenced by employees who have great professional competence and strong inner values. Our employees must be decision-makers, and our work must be characterized by unity, respect and a common desire for success.

JC Trykluft Center

 

jctrykluft
  Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Stenløse kiropraktik

 

stenloesekiropraktik
  Stenløse Kiropraktik har eksisteret siden 1987 og har stadig stigende tilgang af patienter, således huser klinikken i dag to kiropraktorer, en massageterapeut og fire sekretærer.

Vi bestræber os på, at tilbyde nye som gamle patienter en tid til konsultation hos kiropraktoren indenfor et døgn ved et akut problem. Der tages dog forbehold for ferie og sygdom.

Mange praktiserende læger i området henviser deres patienter til vores klinik, og vi opnår derved et godt tværfagligt samarbejde og behandlingsforløb.

Produral A/S

Produal_web

  Enotech K/S har skiftet navn til Produal A/S Fra den 17/1 2011 har Enotech skiftet navn til Produal A/S, det vil betyde hurtigere levering og større sortiment af regulatore og føler, ellers er alt som det plejer. Produal er et firma som sælger og servicere et stort udvalg af sensorer ventilations- aircondition- køleanlæg samt rum og renrum, eller hvor der ellers er behov for måling af temperatur, fugt, flow, tryk, luftkvalitet samt lyssensorer og rumpaneler eller sensorer til LON.

E. Trasborg A/S

Trasborg    - er en virksomhed med 58 års erfaring i Jern og Metal branchen. Som en mellemstor virksomhed, satser vi først og fremmest på, at kunne reagere hurtigt og effektivt på Deres behov. 

Danmat

Danmat_logo   Produkter DANMAT ISo Systems har mere end 30 års erfaring i fremstilling og salg af produkter til teknisk isolering. PVC ISOTOP Folie til beklædning af rør PVC ISOTOP formstykker til beklædning af bøjninger og afgreninger. DANCAP ventilisolering til isolering af ventiler og pumper Tilbehør til montage
  • Speciel opgaver inden for plast vakuumformning

Selch Biler

Selch%20biler%20racing%20Susuki%20nr.2-3    
Selch Biler A/S i Birkerød forhandler nye såvel som brugte biler. Vi er idag hele regionens autoriserede forhandler af Suzuki.
Vores professionelle værksted varetager alle mekaniske / motortekniske opgaver og kan også hjælpe ved trafikskader. Vores rutinerede værkfører Lars Dyring er klar til at hjælpe dig med at få bilen sikkert på vejen.
 
Du kan se vores brugte biler ved at klikke på linket "brugte biler" ovenfor. Det er også muligt at bestille tid til service og eftersyn online, via "service" linket i menuen.
 
Selch Biler A/S er certificeret efter DAF's kvalitet og miljønormer, og arbejder intensivt på et bedre miljø. Til dette bruger Selch Msystem's miljøstyringsværktøj "M-Navigator", hvor alle miljøparametre løbende registreres, og hvert år trækkes og indsendes en miljøredegørelse til DAF og miljømyndighederne.
 
Selch Biler A/S er også medlem af Birkerød Bilby.

Activeteam

activeteamlogo    Velkommen til Activiteam

Vi er en virksomhed, der sælger og servicerer maskiner og udstyr inden for plastindustrien og har været i denne branche i mere end 25 år. Vi repræsenterer førende producenter:
 

 

  • Termoformning -
  •  Dybtræks-pakkelinier -
  •  Skin- og blisterpakmaskiner (Illig, DE)
  •  Extruderingsanlæg (Welex, US)
  •  5-akset CNC-bearbejdningssystemer (HG, DE)
  •  Skinpakfolie (Rosenlew, SE)

Kaningården

kaningaardens  

Kaningårdens Entreprise har gennem en årrække opbygget erfaring og stor viden omkring anlægs- og havearbejde.

Firmaet udfører en bred vifte af anlægsopgaver, og har blandt andet en stor erfaring i gård-haveprojekter i boligforeninger.

Kaningården lægger stor vægt på at yde et solidt stykke arbejde, der er seriøst og kvalitetsbevidst, så at kunden er tilfreds med det endelige resultat.

Græsrødderne

Grasroots   Græs-rødderne ApS skaber og vedligeholder alle former for udendørs arealer.

Vi er et firma, der gerne påtager os arbejde inden for etablering, drift og vedligeholdelse af anlæg.
Fra virksomhedens start, har det at påtage sig den efterfølgende drift og vedligeholdelse af anlæg, været en væsentlig del af Græs-røddernes hverdag. Vi registrerer, beskriver og afgiver tilbud med årlig ratefordelingsplan for omkostninger og aktiviteter.


PWC

PWC LOGO  

PwC er verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Danmark samarbejder ca. 1.700 PwC'ere fra 16 kontorer hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 184.000 kolleger fra hele verden.

Munkedal Racing

munkedalracing nr.18     

Munkedal Racing blev startet i 2006 af Lars Munkedal. Munkedal Racing er eneste Suzuki og Husaberg motorcross forhandler i København. Jeg sælger og reparerer Suzuki og Husaberg motorcross cykler. Desuden sælger jeg også div. reservedele til speedway sporten.

Racing for fun

racing4fun   Racing4Fun er en bane-aktivitet for gademotorcyklister, som i trygge rammer vil bruge deres motorcykels kræfter og køreegenskaber fuldt ud på en lukket racerbane. Og som på den måde ønsker at blive bedre motorcyklister eller bare vil have det sjovt.   

Ulvedals

Logo%20nr.9  

Ulvedals tilbyder dig den højeste kvalitet af produkter og service på markedet i dag. Siden vores start i 1989, har vi ydet vort bedste for at hjælpe vore kunder på vej til at opnå deres mål. Vores 18 års erfaring har gjordt os til en af de mest anerkendte indenfor vores brance.

Vores Værdier:

Lederskab:
Hos Ulvedals, får du service og kvalitet. Vi følger med tiden og udvikler os sammen med vores kunder og deres behov, når nye muligheder åbner sig på markedet.

Teamwork: 
Vi gør det til vores ansvar at kende til dig og dine behov. Vi arbejder tæt sammen med dig, for at sikre at vi leverer den rigtige specielle/unikke løsning som passer til dig som kunde. Vi er her for dig og din succes!.

Kunde Relationer:
Hos Ulvedals, Er vores højeste prioritet tilfredse kunder. Du er vigtig for os, og kan forvente at vi strækker os langt for at opfylde dine behov. “Service hos os, en selvfølge”, har altid været vores slogan. Vi arbejder hårdt, og er stolte over at kunne betjene dig som kunde i vort firma.

ALDO-SAN

Logo%20Aldo-san
  Velkommen til ALDO-SAN

ALDO-SAN har igennem mange år været grossist for de førende producenter i Danmark og vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment indenfor rengøringsmidler, rekvisitter, tilbehør og professionelle rengøringsmaskiner m.m., til både mindre -og storforbrugere.

Vi er meget miljø -og prisbevidst i vores indkøb til fordel for vores kunder, så vi kan levere de bedste produkter til de rigtige priser til hver enkelt kunde .

Kvalitet og kundepleje er en Ren Selvfølge hos ALDO-SAN.

Dansk Vognfjeder Fabrik

Dansk vognfjeder fabrik
 

Dansk Vognfjeder Fabrik

Med tidens større krav om hurtig levering og rationel produktion er DVF blevet den førende leverandør på det danske marked.

Vi har fulgt med det voksende behov og den stigende udvikling indenfor bladfjedre til:

Varevogne
Lastvogne
Anhængere
Sættevogne
Busser
Personvogne
4WD

Samt med deraf følgende reparationsarbejder.

+45 36 78 84 00

Krøll Cranes A/S

 

l Cranes A/S

Krøll Cranes A/S, a member of the Muhibbah Engeering Group, is situated in Denmark on the outskirts of Copenhagen. The company has had over 40 years experience in Tower Crane design and manufacture.
 
Requirement normally is for craneage in the 70 to 400 tm area. Design of cranes for special duties in the building and contruction industry are also carried out where cranes up to 25.000 tm can be manufactured.
 grey danmat   grupa azota greyscale  grey produal   etrasborg grey   selch suzuki grey   harberger grey 
  rema1000 logo grey ALAVA  saletrosan 26 grey munkedalracing grey  

 

 

SSK logo smedjerna uniatarnow